LA CULTURA DEL FORMATGE
LA CULTURA DEL FORMATGE
LA CULTURA DEL FORMATGE
LA CULTURA DEL FORMATGE
Només a les llibreries

LA CULTURA DEL FORMATGE

300 formatges i una estrella Michelin

Autoria: TONI GEREZ

Fotografia: FRANCESC GUILLAMET

Sinopsi

És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència. Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans.
32,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

FRANCESC GUILLAMET

Figueres, 1956. Ha dedicat tota la seva trajectòria a l’especialització de la fotografia de cuina, de la qual és referent a escala mundial. És el responsable de l’art visual que acompanya els llibres de xefs tan famosos com Ferran Adrià del...

Veure llibres

TONI GEREZ

Figueres, 1961. Els seus inicis van ser en el si dels restaurants familiars de Llançà. El 1981, a vint anys, va crear el Restaurant L’Orada, a Roses, juntament amb Paco Pérez. El 1983 va passar a formar part de l’equip de sala d’El Bulli, on va...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
252
Format
19.3 x 23.7
Enquadernació
Flexibook
Any
2023-03-06
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
32,00 €
ISBN
978-84-19239-53-2
Fitxa PDF
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023. "La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència. Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.

Toni Gerez: Estrella Michelin Millor servei de sala d'Espanya i Portugal 2023 [URL]
Ràdio Vilabrareix · L'entrevista (29-05-2023)

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats